دیجیتال مارکتینگ مجموعه ای از تلاش ها در زمینه بازاریابی است که با استفاده از اینترنت انجام می شود. بازاریابی دیجیتال شامل روش های مختلف از جمله بهینه سازی موتورهای جستجو(سئو)، بازاریابی شبکه های اجتماعی، ایمیل مارکتینگ، بازاریابی محتوا و بلاگ نویسی و … می شود.
امروزه که دسترسی به اینترنت کاملا فراگیر شده است و تعداد کاربران هر روز در حال افزایش است، تبلیغات دیجیتال و تبلیغات در شبکه های اجتماعی موثرترین راهکار برای رشد کسب و کار خواهد بود و اهمیت دیجیتال مارکتینگ و کمپین های ۳۶۰ درجه، به مراتب از روش های سنتی بازاریابی بیشتر می شود.
در کنار گسترش استفاده از اینترنت برای مسائل مختلف، زمانی که افراد در مورد سلامتی با مشکلی مواجه می شوند یا سوالی در این زمینه برایشان مطرح می شود اولین اقدامی که انجام می دهند، جستجو در اینترنت است. اینجاست که استفاده از دیجیتال مارکتنیگ برای پزشکان و مراکز درمانی بهمراه داشتن استراتژی برای مرکز ، اهمیت فراوانی پیدا می کند.
دیجیتال مارکتینگ پزشکی
امروزه بسیاری از افراد در جامعه به یک گوشی تلفن همراه هوشمند مجهز هستند. که میزان افراد دارای تلفن همراه هوشمند با گسترش استفاده از شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن هایی مانند اینستاگرام، روبیکا، تلگرام، ایتا و … همچنان در حال افزایش است.
در بازاریابی یک اصل ساده و بدیهی وجود دارد و آن اینکه شما باید دنبال مشتری بگردید، باید جایی دنبال مشتری باشید که مخاطب قابل توجهی در آن حضور داشته باشد.
استفاده از دیجیتال مارکتینگ در پزشکی، روشی ساده، ارزان و سریع برای بازاریابی و جذب بیمار است. دیجیتال مارکتنیگ، با استفاده از ابزارهایی مانند: وب سایت، ایمیل مارکتینگ، سوشیال مارکتینگ، سعی در تحلیل رفتار بیماران می کند تا بهترین زمان تبلیغات را برای طیف وسیعی از کاربران بدست آورد.
همانطور که در ابتدا اشاره کردیم رسانه ها و روش های متفاوتی برای کمک به بازاریابی دیجیتال وجود دارد. از جمله با بهینه سازی وب سایت پزشکی (سئو) برای موتورهای جستجو، می توانیم افراد را با خدمات درمانی مطب یا کلینیک خود آشنا کنیم و از این طریق بیماران جدیدی جذب کنیم.
اهمیت و ضرورت دیجیتال مارکتینگ در بازاریابی پزشکی
شما چقدر از روز را به طور پراکنده در گوشیهای موبایل و دسکتاپ و به صورت آنلاین سپری میکنید؟ در مقایسه، چقدر از روز را برای تماشای تلویزیون و مطالعهی روزنامهها و مجلات قرار میدهید؟ چقدر این تجربه را داشتهاید که هنگام آغاز آگهیهای تلویزیون، سراغ موبایل خود بروید و همان چند ثانیه را هم به گوشی هوشمند خود اختصاص دهید؟
امروزه، میزان ساعاتی که یک کاربر عادی به صورت آنلاین سپری کرده از مجموع زمان صرف شدهی او برای رسانههای آفلاین (رادیو، تلویزیون، بیلبوردهای شهری، مجلات و روزنامهها و …) بیشتر بوده است؛ و البته، تمرکز او هنگام استفاده از رسانههای آنلاین به مراتب بیشتر است.
با این تفاسیر، اگر حضور شما برای معرفی خود به مخاطب، ارتباط فعال با او و کسب درآمد فقط محدود به رسانههای آفلاین باشد، به این معنی است که شما در بخش بزرگی از زمان و توجه مردم شریک نیستید. از طرف دیگر وجود قیمتهای سرسامآور تبلیغات آفلاین مثل تیزرهای تلویزیونی یا بیلبوردهای شهری که عملا در انحصار برندهایی با بودجههای کلان هستند، برای مراکز درمانی کوچک مقرون به صرفه نیست. در واقع، حضور آنلاین، شاید تنها شانس یک مرکز درمانی کوچک برای جلب توجه مردم است.
از طرف دیگر امروزه شیوه تصمیم گیری مخاطبان برای اعتماد به خدمات درمانی عوض شده است. با وجود رسانه های اجتماعی، اکثر افراد به کامنت ها و نظرات سایرین در شبکه های اجتماعی توجه می کنند. ازدیجیتال مارکتینگ پزشکی می توانید درارتقای برند پزشکی خود استفاده کنید و همچنین میتوانید تعداد دقیق افرادی که در هر لحظه در حال مشاهده صفحه اصلی وب سایت شما هستند را با استفاده از نرم افزار تجزیه و تحلیل دیجیتال ببینید. دیجیتال مارکتینگ پزشکی نیاز اصلی مراکز درمانی است.
امروزه بازاریابی دیجیتال بخش جدایی ناپذیر در هر کسب و کاری از جمله خدمات درمانی است. ازدیجیتال مارکتینگ پزشکی می توانید درارتقای برند پزشکی خود استفاده کنید و همچنین میتوانید تعداد دقیق افرادی که در هر لحظه در حال مشاهده صفحه اصلی وب سایت شما هستند را با استفاده از نرم افزار تجزیه و تحلیل دیجیتال ببینید. دیجیتال مارکتینگ پزشکی نیاز اصلی هر کسب و کاری است. از دیجیتال مارکتینگ برای پیشبرد اهداف بازاریابی خدمات درمانی و پزشکی از جمله جذب بیمار می توان استفاده کرد.
در صورتیکه نیاز به مشاوره در حوزه بازاریابی مراکز درمان و پزشکی هستید، فرم زیر را پر نموده تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.