تبلیغات, آموزش

استراتژی ارتقاء بازاریابی شبکه های اجتماعی

استراتژی ارتقاء بازاریابی شبکه های اجتماعی

فهرست مطالب

ارتقا سوشال

استراتژی ارتقاء بازاریابی شبکه های اجتماعی

استراتژی ارتقاء بازاریابی شبکه های اجتماعی و رسانه های اجتماعی به بخش مهمی از استراتژی بازاریابی برای هر کسب و کاری تبدیل شده است. بازاریابی شبکه های اجتماعی تلاش سختی را می طلبد، اما به سختی می توان از مزایای آن چشم پوشی کرد. اگر آن را جدی نگیرید، مشتریان و در نهایت فروش را از دست خواهید داد. پلتفرم های رسانه های اجتماعی برای گفتگو با دیگران ایجاد شده اند. تا زمانی که مخاطبان خود را در اولویت اول قرار ندهید، نتایج دلخواه را نخواهید دید. علاوه بر این، هر پلتفرم رسانه‌های اجتماعی متفاوت است، بنابراین باید بدانید که چه نوع محتوایی روی آنها بهتر عمل می‌کند.

اینکه برخی از آژانس ها ، روشهای انجام تبلیغات در اینستاگرام را میدانند ، به تنهایی برای شما نمی تواند مفید باشد، شما به یک استراتژی جامع برای راه اندازی کمپین ۳۶۰ درجه نیاز دارید اگر میخواهید در رقابت بازار محصول یا خدمات ، اولین و لیدر باشید .

در ادامه فرآیندهایی که برای ارتقاء بازاریابی نیاز است را می خوانیم :

۱- طراحی اهداف

داشتن یک هدف بازاریابی قوی برای هر کسب و کاری ضروری است. با این حال، اگر نمی دانید به چه چیزی می خواهید برسید، چگونه قرار است به آن برسید؟

قبل از اینکه بازاریابی رسانه‌های اجتماعی خود را به سرعت شروع کنید،اهداف روشنی را تعیین کنید که با تلاش‌های بازاریابی شما همسو باشد و آن را یادداشت کنید.به عنوان مثال استفاده از تعداد (مانند رسیدن به 10000 دنبال کننده اینستاگرام).

اهداف خود را ملموس، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، مرتبط و مبتنی بر زمان (SMART) کنید.

۲- شناسایی مخاطبان خود

شما باید بتوانید نیازها و خواسته های مخاطبان خود را بشناسید.چند تاکتیک وجود دارد که می تواند به شما در درک بهتر مخاطبان کمک کند:

  • نظر سنجی از مخاطبان خود نظرسنجی کنید تا مشکلاتشان را بهتر بدانید.
  • آمار جمعیتی مخاطبان را تحلیل کنید.
  • در گفتگوهای موجود در انجمن های مورد استفاده توسط مخاطبان مورد نظر خود شرکت کنید.
  • به نظرات در کانال های رسانه های اجتماعی خود پاسخ دهید.
  • انتقادات و پیشنهادات مخاطبان را تحلیل کنید.

برخی از ابزارهایی که می توانید برای شناسایی مخاطبان خود استفاده کنید عبارتند از: Google Analytics ، Audience Tab  Keyword Planner .

مخاطبان خود را بر اساس جنسیت، علایق، سن، شغل، سطح دانش یا مکان آنها محدود کنید.شناسایی درست مخاطب قطعا می تواند کمک بهتري نیز به آنها باشد.

۳- تنوع محتوا

برای اکثر مشاغل، ارسال تصاویر در اینستاگرام و توییت های کوتاه در توییتر آسان است. با این حال در اکثر پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، می‌توانید انواع مختلفی از محتوا، از جمله ویدئو، عکس، پست‌های وبلاگ و موارد دیگر را نمایش دهید. اگر به تولید محتوای مشابه ادامه دهید، ممکن است مخاطبان شما خسته شده و این می تواند شما را از رسیدن به اهدافتان باز دارد.

استراتژی ارتقاء بازاریابی شبکه های اجتماعی

۴- محتوای ویدئویی

بازاریابی ویدئویی یکی از آن گرایش های بازاریابی رسانه های اجتماعی است که به طور مداوم در حال رشد بوده است.شکی در این نیست که سالانه میلیون ها ساعت محتوای ویدیویی در شبکه های اجتماعی مختلف تماشا می شود. با این حال، ویدیوهای شما باید توسط افراد مناسب تماشا شود. اگر بینندگان به بازار شما تعلق نداشته باشند، وایرال شدن ویدیو فایده ای ندارد.یک ویدیوی با کیفیت ایجاد کنید که دقیقاً محصول یا خدمات شما را توضیح می‌دهد و به اکثر سؤالات مخاطبان و مشتریان احتمالی شما پاسخ می‌دهد.

استفاده هوشمندانه از کلمات کلیدی و زمان بندی ویدیوهای شما در موفقیت بازاریابی ویدیویی شما بسیار مهم است. همچنین، هر از گاهی نتایج خود را دنبال کنید و تاکتیک های خود را بر اساس آن نتایج بروزرسانی کنید.

۵- درگیرکردن دنبال کنندگان و طرفداران

هنگامی که محتوای تولید شده توسط کاربر را در پروفایل های رسانه های اجتماعی خود به اشتراک می گذارید، دنبال کنندگان شما دیدگاه تازه ای در مورد برند شما می دهند. می توانید از خریداران خود بخواهید که تجربیات خود را در مورد محصولات و خدمات شما به اشتراک بگذارند تا بتوانید از آن محتوا در پروفایل های رسانه های اجتماعی خود استفاده کنید (حتی به صورت مسابقه یا اهدای جایزه میتوانید مخاطبین خود را در این کار دخالت دهید).

به عنوان مثال، اگر یک فروشگاه مبلمان دارید، می توانید از خریداران خود بخواهید که تصویری از نحوه قرارگیری مبلمان شما در خانه خود را به اشتراک بگذارند. پس از آن، می‌توانید آن عکس‌ها را در پروفایل‌های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید. مطمئناً علاقه سایر خریداران بالقوه را به برند شما افزایش می دهد.

۶- اینفلوئنسر مارکتینگ

اینفلوئنسر مارکتینگ یک راه ایده آل برای تبلیغ محصولات شما از طریق پلتفرم های رسانه های اجتماعی است. وقتی با یک فرد تأثیرگذار همکاری می کنید، نه تنها آگاهی از برند را افزایش می دهد، بلکه باعث ایجاد اعتماد نیز می شود.

ما در آژانس تبلیغاتی ایرادز سعی بر این داریم که با استفاده از تجربه اجرای کمپین های مختلفی که در طی این ۱۵ سال برای برندهای مختلف انجام داده ایم ، بهترین استراتژی برای حضور شما ، محصولات شما یا خدماتی که ارائه میدهید را تدوین کنیم . اینکه هدف قابل دسترس و معقول باشد خیلی در فرآیند انجام کار ، کمک می کند .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *